Marc by marc jacobs Skärmavbild 2014-12-08 kl. 17.57.28

Idag efter jobbet gick jag in på Rådhuset i Uppsala och köpte lite armband från Marc by Marc Jacobs. 

Ni har från och med idag fram till nyårsafton 10% på ALLT inne på Rådhuset om ni nämner mitt namn i kassan eller visar det här inlägget. Rådhuset är enligt mig Uppsalas absolut vackraste och proffsigaste varuhus. Där kan du hitta allt från Marc Jacobs-väskor till fina glittriga Drylakeklänningar.

Trevlig shopping!

 

Posted in: Mode, Rabatter & REA

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sandra Lindahl - Varit på show Sandra Lindahl - Vecko-resumé Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *