DAGENS OUTFIT – DELIZIA

Skärmavbild 2014-12-09 kl. 12.10.21

Skärmavbild 2014-12-09 kl. 12.10.33

Skärmavbild 2014-12-09 kl. 12.10.40

Skärmavbild 2014-12-09 kl. 12.12.45

 

jacka – HM
väska – Chanel från Beyond Retro
jeans – Superjeans by Sweden
skor – Nike
armband – Marc by Marc Jacobs
örhängen – Pipols Bazaar

Tjingeling fina ni! Jag har precis haft två möten nere på stan. Jag skulle vilja blogga i flera timmar nu men jag hinner bara lägga upp dom här outfit-bilderna, slänga i mig falukorv och pasta (nu hinner jag knappt ens det) och sedan springa iväg till Make up store för sminkjobb.

Ett av mina möten höll till på Rådhuset och jag kom inte tomhänt hem därifrån idag heller. Den här gången satte jag klorna i ett par sneakers med gulddetaljer. Jag ska visa er i kväll. Ni kommer älska dom!

Puss på er, kom ihåg att vara snälla mot varandra.

 

 

Posted in: Mode

You might also like

Sandra Lindahl - Sjuklingen Caroline Roxy - Live life to the fullest We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Sponsored - Bangerhead - 20% rea BYGISELA - GODMORGON MED DAY! Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *