Skärmavbild 2014-12-10 kl. 11.57.43Skärmavbild 2014-12-10 kl. 11.55.03Skärmavbild 2014-12-10 kl. 11.55.53

Färdiginspelat. Den 23:e december kommer det sändas, jag låter er veta tiden lite närmare.

Det var en givande inspelning. Jag fick återberätta delar av upplevelsen och även träffa fina Emelie som åkte ner och hjälpte till efter katastrofen. Att se hennes ögon tåras av sin egen berättelse gjorde mig stark och samtidigt upprörd. Det var en skön känsla av att inte känna sig ensam, känna att min upplevelse är viktig och på riktigt. Hon vet det. Hon var där. Hon påpekade även en sak som jag känner väldigt starkt och det är att det är så lätt att känna skuld för att man överlevde. Jag förstår att det kan låta jättekonstigt för er men det är precis så jag känner. Skuld över att jag klarade mig och ändå ska må dåligt när det finns andra som var med om samma sak och inte hade lika tur som mig och min familj. Känslan inom mig är att jag inte är värd att må dåligt över det jag upplevt. Därför har jag svårt att prata om det och uttrycka att det är någonting som jag mår, och framför allt har mått, väldigt dåligt över.

Gud, vad det tar på energin att prata om jobbiga saker. Jag ligger i sängen nu och ska nog slå på gårdagens Big Brother-avsnitt för att komma tillbaka på banan igen.

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - Love life osv. Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Caroline Roxy - Studio vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *