RADIOINSPELNING

Skärmavbild 2014-12-10 kl. 09.01.43

Mooorning finingar.

Jag sitter och äter frulle och svarar på mailen. Om 1h ska jag vara på Upplandsradio och spela in ett program som ska sändas senare i december. Det kommer handla om tsunamikatastrofen 2004. Jag och en annan tjej som blev begravningsentreprenör efter katastrofen ska bli intervjuade. Jag har spelat in radio förut men inte i en studio utan över telefon. Jag ser fram emot att bära sådana där hörlurar och prata i mic. Och ja, jag försöker tänka positivt inför det här skitämnet.

 

Posted in: Intervju & Media

You might also like

Paulina Danielsson - AH CLINIC Sandra Lindahl - WANTIES Paulina Danielsson - Love life osv. Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *