Ibland får jag känslan av att andra tror att jag har tur. Att mina framgångar i livet är en slump som lika gärna skulle kunna hamnat i någon annans händer. Att jag kanske rentav inte är värd allt jag åstadkommit. Det är ingen konstig tanke, men jag skulle vilja ge er min syn på det.

Jag är en öppen person med mycket självförtroende. Jag tror på mig själv. På riktigt. Jag tycker även att det är viktigt att vara trevlig och omtänksam. Inte minst mot mig själv. Ofta tänker jag ”Det finns ju för sjutton gubbar ingen som skulle kunna göra detta bättre än mig” om nya uppgifter som jag har framför mig. Exempelvis när jag ska vara konferencier. Jag ser dessutom möjligheter i vardagen. Den trevliga tjejen i kassan kan vara min nya arbetsgivare. Jag slutar aldrig jobba. Jag tänker i jobb hela tiden. Men inte jobb på det sättet som vi är vana att höra ordet jobb. Inte jobb som i jobbtimmar och sedan slutar man för dagen. Nej, jag är mitt jobb. Min karriär. Det är inte pengarna som driver mig. Det är utmaningen och kickarna. Mötena med nya människor och utveckligen av mig. Utveckligen av Lisa.

Självklart har jag haft ”turen” att ha en grundsäkerhet i min personlighet. Jag tvingas inte utmana mig socialt för det är ytterst få situationer som skrämmer mig. Men det jag inte fått gratis är min attityd. Min arbetsmoral är någonting jag valt själv. Någonting som jag dessutom värdesätter enormt.

Det viktigaste av allt är dock att respektera andra och vara snäll. På riktigt. Det har tagit mig dit jag är idag.

Skärmavbild 2014-12-10 kl. 17.34.08

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *