POSH TATTOOS HOS RIBELLA

Nu har min löshårsåterförsäljare Ribella fått in guldtatueringar! Jag är såå glad. Guldtatueringarna är bland det snyggaste jag har haft på mig. Jag känner mig hel med dom. Som att dom är en del av mig! Vill du också köpa dessa godingar kan du göra det här –>Guldtatueringar<–
posh tattoos
Skärmavbild 2014-12-11 kl. 11.03.03
Jag och fina Sam på Vimmel Awards
Hur länge håller POSH TATTOOS?
Dina tatueringar håller i 4-6 dagar beroende på vart de är placerade och hur väl du tar hand om dem. Undvik tvål, krämer & oljor så håller dem sig fina längre.

Hur många tattoos kommer i ett set? 
Varje design består av 3-4 ark med unika & varierande tatueringar i silver, guld & svart. Var kreativ och skapa din personliga POSH LOOK.

Hur påverkar POSH TATTOOS huden?
POSH TATTOOS är ekovänliga, giftfria och säkra för alla att använda. Men använd ej på känslig hy, nära ögon eller om du är allergisk mot produkter som dessa.

Var köper jag POSH TATTOOS?
Här.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Vibin' Caroline Roxy - PORTFOLIO (beta) Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Happy birthday Caroline Roxy - You can be whatever

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *