MOOORNING

Skärmavbild 2014-12-12 kl. 09.42.25 Skärmavbild 2014-12-12 kl. 09.40.21

Jag ligger fortfarande i min nybäddade säng (bybäddat kan ju vara det mest fantastiska som finns). Jag läste precis igenom era kommentarer om mitt inlägg ”Det har tagit mig dit jag är idag” (Läs det HÄR).  Tack, tack, tack och fy vad ni är söta. Att jag kan inspirera er och att ni tror på mig gör mig till den starkaste tjejen i världen.

Här är ett exempel från Millan:

Skärmavbild 2014-12-12 kl. 09.17.12

 

______________________________

Händer idag då? Jo, jag ska jobba på Make up store 11 – 19. Vi kommer att sminka för Musikhjälpen i butiken. Du kommer kunna skänka en valfri summa och sen få en sminkning av oss. Så kom och hälsa på, bota HIV och bli ännu snyggare! Vi ses.

Posted in: Personligt

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Caroline Roxy - Fresh face Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *