MOOORNING

Skärmavbild 2014-12-12 kl. 09.42.25 Skärmavbild 2014-12-12 kl. 09.40.21

Jag ligger fortfarande i min nybäddade säng (bybäddat kan ju vara det mest fantastiska som finns). Jag läste precis igenom era kommentarer om mitt inlägg ”Det har tagit mig dit jag är idag” (Läs det HÄR).  Tack, tack, tack och fy vad ni är söta. Att jag kan inspirera er och att ni tror på mig gör mig till den starkaste tjejen i världen.

Här är ett exempel från Millan:

Skärmavbild 2014-12-12 kl. 09.17.12

 

______________________________

Händer idag då? Jo, jag ska jobba på Make up store 11 – 19. Vi kommer att sminka för Musikhjälpen i butiken. Du kommer kunna skänka en valfri summa och sen få en sminkning av oss. Så kom och hälsa på, bota HIV och bli ännu snyggare! Vi ses.

Posted in: Personligt

You might also like

Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Josephine Qvist - ANOTHER HIKE Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Paulina Danielsson - Sanningn om mitt mående.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *