LÖRDAG

Hej snyggingar!!!

Jag har haft en helt underbar LEDIG lördag. Ätit lunch på Gillet med Mike och gått på stan med vänner. Nu ska jag gå till Plock och äta middag. Det här kan bra bli en toppenkväll.

Puss på er!

Skärmavbild 2014-12-13 kl. 20.05.31 Skärmavbild 2014-12-13 kl. 20.05.25

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Caroline Roxy - I've got a feeling Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Paulina Danielsson - Hej lance här Paulina Danielsson - Beställt en ny spegel!
  • sofie

    Hej! När du undrade vad vi läsare ville ha mer av visste jag inte men jag har kommit på det nu, jag vill ha mer fest-bilder, outfit-bilder och att du uppdaterar lite mer.
    Jag går in och läser din blogg flera gånger om dagen då jag alltid har tillgång till min dator när jag jobbar och när det är dötid på jobbet går jag alltid in på din blogg, det är sällan du uppdaterar mer än en gång om dagen, ibland går det en dag helt utan uppdatering…
    Det räcker liksom med en bild och lite text.
    Annars älskar jag verkligen din blogg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *