PLANERING AV V.51

Skärmavbild 2014-12-14 kl. 18.07.53

Zebraskal från Merskal.se 

Hej finingar. Jag håller på att planera veckan.

Idag har jag jobbat hela dagen på Make up store och snart ska jag och Mike till Plock och äta middag. Dom har riktigt härliga färdigmixade tallrikar där för ca 150kr med så mycket godsaker så det räcker och blir över. Jag längtar!

_______________________

Nästa  vecka ser mitt schema i stort ut såhär:

Måndag: Morgonfotografering med Robin. 15.00 Utvecklingsmöte med min bloggportal Covety och senare blir det kick off .

Tisdag: Kanske morgoninspelning med UNT24. 13.00 Hårfix hos Hugo Alexander på Blond. 17.00 soldusch.

Onsdag: 10 – 19 Jobb på Make up store + lilla julafton med en släkting.

Torsdag: Visning i Finland för löshårsmärket Ribella.

Fredag: Kryssning hem från Finland.

Lördag: Ledig. (Riktigt sugen på att åka iväg någonstans. Stockholm, Öregrund, whatever)

Söndag: Ledig.

 

 

 

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Paulina Danielsson - Äntligen hår! Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Sandra Lindahl - Trästocksfestivalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *