BOYFRIEND JEANS & COFFEE

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 13.13.35

outfit mode

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 13.10.09

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 13.12.36

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 13.11.12

Mickey jacka – Sheinside
rosa kofta – Gina tricot
stretchiga boyfriend jeans – Sister point
långt linne – Modekungen
sneakers- NIKE
halsduk – HM
halsband – Cubus

(Dom feta orden är klickbara).

Jag och Robin tog en sväng på stan imorse trots spöregnet. Mitt stående tips om hur man får en grå dag att bli bra är verkligen färg på kläderna. Knalligt, neon, illigt och blanda hejvilt. Nu ska jag packa Stockholmsbagen med SLkort och ombyten för kvällen som ska spenderas med Covety och Blogfame. Jag ser fram emot god mat, utvecklande möten och för mycket bubbel.

Hejsvejs!

Posted in: Mode

You might also like

BYGISELA - TODAYS BRUNCH Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - LÅG DÄR MED FIFFIN I VÄDRET Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *