TVÅ MIXAD VARM, TACK.

plock menu

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 09.31.09

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 09.31.25

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 09.32.08

Skärmavbild 2014-12-15 kl. 09.32.28

plock Uppsala
Pock, Uppsala.

Igårkväll gick jag och Mike runt hörnet till det mysiga haket Plock för att äta middag. Jag älskar som sagt deras mixtallrikar så vi tog en varsin och njöt i fulla drag. Rödbetorna är min favorit. Jag åt upp halva Mikes också när han uppdaterade Instagram.

Jag fick lite skäll igår av en tjej i kommentarsfältet för att jag uppdaterar för sällan. Både hon och jag minns förra året då jag uppdaterade över fyra gånger per dag. Det ska bli bättring, så nu åker kameran med i väskan för jämnan. Ikväll ska jag träffa Covetygänget, då ska jag passa på att kolla om jag kan mobilblogga från min Samsung. Det vore ju guld om ni kunde få lite in the moment bilder titt som tätt!

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - MER PALJETTER TILL GARDEROBEN:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *