Det är en sak jag inte berättat för er ännu. Inte för att det är hemligt eller så utan bara för att jag helt enkelt inte tänkt på att skriva det. Jag ska sluta på Make up store. Eller ja, jag har sagt upp min fasta tjänst. Självklart kommer jag arbeta extra både i Uppsalabutiken och i Stockholmsbutikerna om tillfälle ges och det passar in i mitt schema. För det är just där mina snygga skor klämmer. Jag har inte tid för ett fast jobb just nu. Mina dagar är så olika varandra och jag har för svårt att kombinera reklamsminkningar, marknadsföringsjobb, bloggen, frisörtider och allt annat som kretsar i mitt liv med fasta jobbtider. Mitt liv är för oförutsägbart och om jag får ett stort reklamjobb vill jag inte behöva tacka nej till det på grund av ett fast jobbpass och jag vill inte heller hålla på att byta bort mina jobbpass hela tiden. Det är inte schysst mot någon. Därför har jag tagit beslutet att den 1 jan 2015 är jag egenföretagare. Endast.

Jag är livrädd. Och helt orädd.

Skärmavbild 2014-12-16 kl. 23.22.32

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses
 • Natta

  hej! jag undrar om du vet någonstans i Uppsala där man kan köpa löshår? jag vill ha clips och vågar inte beställa på internet då det troligen blir fel färg :/

  • lices

   Hmm.. ja, det ligger en affroshop på Kungsgatan har jag sett. Vet dock inte vad den heter men det är mellan Sandys och Redroom. Dom säljer löshår.
   Annars kan du beställa från en hemsida med större utbud. T.ex Ribella.se och bara skicka tillbaka och byta om du inte är nöjd.

 • sebastian

  Hej, jag undrar om du vet vem som vackrast i landet är, näst efter dig förstås.. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *