BUBBEL & SKRATT PÅ EDENBERGS

image

image

image

image

image

Igår fick jag chansen att skratta ikapp och diskutera livet med min fantastiska barndomsvän Hannah. Klockan tickade på och glas efter glas beställdes in. När vi varit som slukade av varandras berättelser i flera timmar skrek någon plötsligt bakom våra ryggar. Där stod Eriksson helt paff av att se Hannah i Sverige (hon bor i Australien sedan flera år tillbaka). Vi kramades och planerade nyår. Jag ska försöka få med mig Hannah till Järvsö tänkte jag! Det skulle ju vara helt amazing.

You might also like

Caroline Roxy - Smile Paulina Danielsson - Sanningn om mitt mående. Paulina Danielsson - Idag så känns allt lite bättre. Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - Trästocksfestivalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *