Nu börjar allt falla på plats! Äntligen. Allt är packat. Mina perfekta 15mm-fransar av Taralashes sitter på plats och brännan börjar sakta men säkert ge ny ton på min vintertrötta hy (Vill du också solspraya dig? Maila [email protected] och boka tid. Det kostar 150kr). Imorgon ska jag till frisören, Hugo Alexander på Blond, och förstyla mitt hår inför nyår sedan hämtar bilen upp mig för avfärd. Roadtrip i 3h, så perfekt! Inte för kort för att hinna boa in sig i bilen bland hamburgerpapper och avtagna skor men inte för långt för att börja gnälla om när man är framme. Och när vi väl är framme börjar festen. ÅH, jag ser så mycket fram emot dessa dagar i fjällen med mina hjärtan. Jag ser fram emot pizzamiddagar, panikskratt och minnesvärda skandaler.

Hoppas er nyårsafton blir precis lika bra som jag hoppas att min blir. Puss på er!
uXdYsf on Make A Gif, Animated Gifs

Posted in: Personligt

You might also like

BYGISELA - TODAYS BRUNCH Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - LÅG DÄR MED FIFFIN I VÄDRET Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *