PACKMÄSTARN

image

image
Mina nyårsnaglar sitter på plats. Solgula som klänningen och med ett M på för Mike. Naglarna är gjorda av Marie på Maries Nailcare. Tyvärr är det sista gången jag gör naglar hos Marie då hon ska börja göra laser och utföra massage. Så om någon är sugen att göra mina naglar eller om du känner någon duktig nagelteknolog så maila mig! I’m free at the moment. 

Hola! Jag håller på att packa som en tokdåre här hemma. Jag vill som vanligt ha med allt och ni som varit i mitt rum vet att det är en rejäl överdrift.

Jaja! Nu ska jag åka och solduscha mig så jag är rekordbrun när vi välkomnar 2015 med öppna armar. För er som bor i Uppsala och vill spraya er innan nyår för 150kr – maila: [email protected]

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *