DAN FÖRE VANSINNIGADAN

Helluuu! Här sitter jag och är lika brun som om jag bott i Australien ett halvår – tack vare spraytan.  Just nu sitter och svarar på frågor till en intervju för Aftonbladet varvat med snapchat-konversationer med mina skidåkande vänner som redan är i Järvsö där vi ska fira Nyår. Stugan verkar helschysst. Jippie!

Nu ska jag ner på stan och köpa strazz som jag ska smycka min kropp med på nyår och sedan ska jag en snabbis förbi Make up store och lämna nyckeln och krama mina kollegor.

Efter det ska jag raka vägen till Blond där Hugo Alexander ska styla mitt hår. Varför? För att det ser ut såhär:

Skärmavbild 2014-12-30 kl. 12.09.00

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Portfolio Elin Hagberg - Hemdesigners Sponsored - Like a Halloween Quueen Sandra Lindahl - Wanties!! Caroline Roxy - Skincare Skincity

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *