DAN FÖRE VANSINNIGADAN

Helluuu! Här sitter jag och är lika brun som om jag bott i Australien ett halvår – tack vare spraytan.  Just nu sitter och svarar på frågor till en intervju för Aftonbladet varvat med snapchat-konversationer med mina skidåkande vänner som redan är i Järvsö där vi ska fira Nyår. Stugan verkar helschysst. Jippie!

Nu ska jag ner på stan och köpa strazz som jag ska smycka min kropp med på nyår och sedan ska jag en snabbis förbi Make up store och lämna nyckeln och krama mina kollegor.

Efter det ska jag raka vägen till Blond där Hugo Alexander ska styla mitt hår. Varför? För att det ser ut såhär:

Skärmavbild 2014-12-30 kl. 12.09.00

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *