NIKE AIR FORCE FIERCE GREENNIKE AIR FORCE FIERCE GREEN NIKE AIR FORCE FIERCE GREEN NIKE AIR FORCE FIERCE GREEN
NIKE AIR FORCE 1 

Igår när jag, Robin och Mike var på stan gick vi som vanligt in på Footish. Killarna är besatta av skor. Då provade jag dessa neongröna, kaxiga Nike Air Force 1. När jag gick ut ur butiken hade jag dom i en påse i handen. Mike ville att jag skulle ha dom. Det är lite sjukt med sneakers faktiskt.. för det känns som att ju fler man köper desto fler vill man ha.

Posted in: Mode

You might also like

BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM Josephine Qvist - ANOTHER HIKE Sponsored - Mad Lady 30-50% rea We Are One - VÄLKOMNA HÖSTEN - RÄTT Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *