NIKE AIR FORCE FIERCE GREENNIKE AIR FORCE FIERCE GREEN NIKE AIR FORCE FIERCE GREEN NIKE AIR FORCE FIERCE GREEN
NIKE AIR FORCE 1 

Igår när jag, Robin och Mike var på stan gick vi som vanligt in på Footish. Killarna är besatta av skor. Då provade jag dessa neongröna, kaxiga Nike Air Force 1. När jag gick ut ur butiken hade jag dom i en påse i handen. Mike ville att jag skulle ha dom. Det är lite sjukt med sneakers faktiskt.. för det känns som att ju fler man köper desto fler vill man ha.

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *