NIKE AIR FORCE FIERCE GREENNIKE AIR FORCE FIERCE GREEN NIKE AIR FORCE FIERCE GREEN NIKE AIR FORCE FIERCE GREEN
NIKE AIR FORCE 1 

Igår när jag, Robin och Mike var på stan gick vi som vanligt in på Footish. Killarna är besatta av skor. Då provade jag dessa neongröna, kaxiga Nike Air Force 1. När jag gick ut ur butiken hade jag dom i en påse i handen. Mike ville att jag skulle ha dom. Det är lite sjukt med sneakers faktiskt.. för det känns som att ju fler man köper desto fler vill man ha.

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - I've got a feeling Caroline Roxy - Portfolio Caroline Roxy - Contact Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - You can be whatever Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *