VECKOREVYN

 

Skärmavbild 2015-01-06 kl. 21.49.05

Skärmavbild 2015-01-06 kl. 21.38.13

Skärmavbild 2015-01-06 kl. 21.37.54

 

Jag vet inte ens om jag skrev till er om mitt uppslag i senaste VeckoRevyn. Det kändes ju helbra att se mitt eldröda hår i tidningen man lusläst som yngre tonåring. Det var när jag satt själv och njöt av en flygplatslunch påväg till Finland (visning för Ribella) som jag fick läsa intervjun. Jag kände mig lite häftig då faktiskt. Där satt jag och var snygg med god lunch och läste om mig själv en av Sveriges mest lästa tidningar. Dessutom om ett ämne som är viktigt för mig och säkerligen intressant för andra att ta del av.

Posted in: Intervju & Media

You might also like

Caroline Roxy - Adviral x Members dinner Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Caroline Roxy - Vibin' Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *