FTNESSGURU

recept proteinpankakor

 

Imorse provade jag att göra Fitnessgurus proteinpannkakor för första gången. Om jag ska vara ärlig så förväntade jag mig varken särskilt god smak eller pankakskoncistens men snacka om att jag blev motbevisad. Pannkakorna var söta i smaken och lätta att få fina och gyllenbruna. Det enda jag gjorde var att blanda en skopa pulver med en dl mjölk (det går även bra att blanda med vatten). Snacka om drömfrukost med gott samvete.

+ Glutenfritt
+ Högt proteininnehåll från både vassle, kasein och äggvita
+ Lång hållbarhet – alltid pannkakor redo

Kom till OnePancake HÄR eller klicka på bilden under.
OnePancake fitnessguru

 

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - PETITE CHA... Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Paulina Danielsson - Morning Sponsored - Mad Lady 30-50% rea BYGISELA - ÖLAND - STOCKHOLM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *