KÄRT ÅTERSEENDE

Skärmavbild 2015-01-09 kl. 17.45.02

lisa anckarman

Alltså ser ni hur fylliga mina fransar är?? Tack Tara Lashes! (länk).

 

 

Miao! Jag sitter hemma i sängen och dricker oslagbart rödvin och väntar på några killkompisar. En av dom är min fantastiska gymnasiekompis Hassan som bott i Norge och New York i flera år. Det ska bli sååå kul att äntligen träffa honom igen. Det kommer bli mycket skratt och snackas gamla minnen. Senare hämtar vi upp Mike och en annan kille och går till Övre Slotts och Koh Pangang och käkar asiatiskt. Det är ju så häftigt där med alla UVljus och maten är oslagbar. Min favorit är Tom Kah Gai – kycklingsoppa med lime, svamp, och kokosmjölk mmmmm. Hoppas ni får en toppenkväll. Det SKA jag ha.

 

Hassan och jag på gymnaset:
Skärmavbild 2015-01-09 kl. 17.52.45 Skärmavbild 2015-01-09 kl. 17.52.14

 

Posted in: Personligt

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Portfolio Elin Hagberg - Hemdesigners Sponsored - Like a Halloween Quueen Sandra Lindahl - Wanties!! Caroline Roxy - Skincare Skincity

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *