MITT UPPSALA – BAGERIKASSEN

Frukost hem till dörren är en vardagslyx som känns rimlig. Imorse ringde porttelefonen vid 07 och enda till dörren fick jag en luftig papperskasse med supernybakat, ekologiskt surdegsbröd. Doften av nybakat bröd kan ju vara något av det ljuvligaste som finns så jag dök ner i påsen direkt!

Bagerikassens affärsidé är att man prenumererar på bröd direkt till dörren i en 30-dagarsperiod. Man kan välja mellan en liten påse och en stor påse som kostar 55kr/st respektive 85kr/st. Det slog mig att detta är även helt perfekt för företag! Jag minns när jag jobbade som annonssäljare på Jobbet.se. Då åt vi frukost varje morgon ihop och då fick alltid någon pigg kollega springa ner och köpa det. Den här tjänsten hade ju varit optimal då! Oslagbart.

Jag tycker att det känns kul att sådant här kommer till Uppsala och jag önskar Bagerikassen ett stort lycka till i framtiden. Tack för en god frukost med gott samvete.

Skärmavbild 2015-01-10 kl. 12.48.52
Jag är ingen morgonmänniska men lite piggare blev jag faktiskt med frukost i handen. Ja, jag har bränt hakan på min locktång.. som att den behövde exponeras mer(?!).

BAGERIKASSEN

bagerikassen

bagerikassen uppsala

Kom till Bagerikassen HÄR.

Posted in: 2017

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *