BLOGGTID INNAN FOTOGRAFERING

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 10.11.45

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 10.10.58

 

Idag är jag i Stockholm på en kampanjfotografering som kommer att synas i bl.a busskurerna i Uppsala. Jag kom hit lite tidigt så jag tog mig tid att kolla mailen och blogga lite på ett kontor bredvid studion. Jag tycker alltid att det är lika spännande att vara på nya ställen. Här har dom bl.a en gigantisk bulldog. Alltså lätt den största bulldoggen jag sett i hela mitt liv. Piraten heter han. Just nu sover Piraten bredvid mig och snarkar så det dånar i hela lokalen. Charmigt. Mitt emot mig sitter en östermalmsherre och bokar service på bilen. Tänk att dom lever här varje dag. Piraten och Östermalmsherren. Så tänker jag ofta.

Nu verkar det vara dags för fotografering. Vi ska börja med sportkläder.

Posted in: MODEL

You might also like

Josephine Qvist - NI KAN NUMERA KALLA MIG FÖR CLINIQUE AMBASSADÖR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - NYHET FRÅN DW: Classic Petite Ashfield Sandra Lindahl - Stressmorsan Paulina Danielsson - Chill outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *