Skärmavbild 2015-01-12 kl. 13.45.41

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 13.47.30

fotografering

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 13.46.55

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 13.46.19

MODELL

fotoshoot

Dagens fotografering gick som smort. Vi körde massor av vårmode och handbilder med produkter. Det är alltså S:tpergallerians reklam vi fotat idag. Kampanjbilderna kommer bl.a sitta i busskurerna och synas i UNT. Fotografen verkade nöjd så det är inte helt omöjligt att jag kör en fotografering i höst igen med samma koncept. Gud, vad jag tycker om att jobba kreativt och att träffa nya människor.

Posted in: MODEL

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Caroline Roxy - Fresh face Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå
  • Tilda

    Du är en så himla stor inspiration för mig och jag önskar att jag var mer som dig, du känns alltid lika färgsprakande, glad, snygg och ball!
    Du är verkligen WOOOOOW! Haha, det är väl det ordet jag tycker beskriver dig bäst.
    Fortsätt vara fantastiskt, fortsätt blogga och fortsätt att lägga upp massa fina bilder, jag blir på bra humör varje gång jag går in här!
    PUSS OCH KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *