NYTT PROJEKT: MITT UPPSALA

Har ni sett min nya satsning ”Mitt Uppsala”? Det är en ny kategori här i bloggen. Det är ett projekt jag startat för att föra ihop företagare med konsumenter här i Uppsala. Det finns massor med bra tjänster och produkter i vår drivna stad och jag som har mer tid nu efter att jag slutat på min fasta tjänst på Make up store tänkte prova på olika saker och skriva om det. Det ska bli så kul att få utvärdera det jag provar på och förhoppningsvis inspirera några er.

Jag har redan smygstartat med hemkört, ekologiskt bröd. En riktig succé! Massor av mer härliga, smarta och roliga saker att testa står i min kalender.

Skärmavbild 2015-01-12 kl. 11.27.55

 

Posted in: 2017

You might also like

Paulina Danielsson - Brun utan sol Caroline Roxy - Rockstar Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Caroline Roxy - Workflow
 • Elin

  Alltså jag vill inte vara elak men ditt löshår ser förjävligt ut nu vilket det har gjort så många andra gånger på dig också. Förstår inte varför du ska envisas med att ha löshår hela tiden? Det är inte snyggt när det ser så där slitet och urfärgat ut. Varför kan du inte bara hålla dig till ditt naturliga hår och ta hand om det istället? Det ser tusen gånger bättre ut! Just nu ser det bara trashigt ut. Ta det inte personligt! Jag förstår bara inte varför alla vill ha löshår när det ändå bara ser superlitet och fejk ut. Det går att få löshår att se bra ut men då måste man ju ta hand om det!

  • lices

   Jag vet. Senaste gångerna har vi haft svårt att få det snyggt. Jag ska ta ut det imorgon och köra clips när jag är sugen på långt istället.
   Ha en trevlig dag, kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *