KÄRT ÅTERSEENDE PÅ PLOCK

PLOCK UPPSALA

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 17.56.33

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 17.55.48

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 17.56.09

Restaurangen Plock gör oss aldrig besvikna smakmässigt. Därför var det just dit vi tog Mickan när hon var här på sin snabba Uppsalavisit igår. Det är en av mina absolut bästa vänner, Mickan alltså, som bor i Norge sedan 3 år tillbaka. Dock är hon en sådan där vän som allt känns naturligt med på 3sek när vi ses. Hon kommer innanför dörren och genast känner man sig trygg och glad. Jag, Mickan och Emelie beställde massor med goda smårätter på Plock och njöt av rödvin och tog ikapp Uppsalanyheterna. Dessutom bestämde vi att vi ska fira Mickans 23årsdag i Norge 8 februari. Det blir ju inte lugnt. Jag är så peppad!

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR BRA DAG BYGISELA - IDAG: EL MASNOU Keela - I took a pill in..... Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Zalando @ Way out west Keela - Everyday cravings.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *