NYA GELENAGLAR HOS BEAUTY BARN

salong uppsala

Idag har jag varit på en helt ny skönhetssalong och gjort naglarna. Den är inte bara ny för mina färgglada naglar utan den är dessutom helt nyköpt och nyrenoverad av ägaren Hanna. Jag häpnades verkligen när jag gick in i den lilla salongen på Svartbäcksgatan 23. Allt kändes så fräscht och rätt.

Nu sitter jag och skriver med mina nya, orangea, matta naglar. Bland dom snyggaste naglarna jag haft. Jag ska ta snygga bilder och visa er imorgon. Här är lite bilder från besöket idag:

beauty barn

gelenaglar

naglar uppsala

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 18.00.45

Besök Beauty Barns hemsida HÄR.

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

BYGISELA - GET TO KNOW ME: Caroline Roxy - Shibuya crossing, Tokyo Paulina Danielsson - Sanningn om mitt mående. Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - Trästocksfestivalen! Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *