NYA GELENAGLAR HOS BEAUTY BARN

salong uppsala

Idag har jag varit på en helt ny skönhetssalong och gjort naglarna. Den är inte bara ny för mina färgglada naglar utan den är dessutom helt nyköpt och nyrenoverad av ägaren Hanna. Jag häpnades verkligen när jag gick in i den lilla salongen på Svartbäcksgatan 23. Allt kändes så fräscht och rätt.

Nu sitter jag och skriver med mina nya, orangea, matta naglar. Bland dom snyggaste naglarna jag haft. Jag ska ta snygga bilder och visa er imorgon. Här är lite bilder från besöket idag:

beauty barn

gelenaglar

naglar uppsala

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 18.00.45

Besök Beauty Barns hemsida HÄR.

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Caroline Roxy - Contact Caroline Roxy - I've got a feeling Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Like a Halloween Quueen Elin Hagberg - Hemdesigners

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *