GRÖNARE TIDER

Nu har jag äntligen fått inspiration till träning och hälsosam kost igen. Sedan dippen (inte chipsdip utan nederlaget) i våras har jag varken varit sugen att gå in på gymmet eller dricka en jäkla proteinshake till MEN nu är jag sugen igen. Jag har inte varit orolig, jag vet att inspirationen och energin kommer till mig när jag är redo. Nu har jag ätit extremt fritt i ett halvår och tränat endast några få gånger i månaden. Dock blir det ändring nu och ni kan följa förändringen i kategorin ”Träning, Mat & Hälsa”. Vi ses där!

lisa anckarman träning

You might also like

Sandra Lindahl - party Caroline Roxy - Happy birthday Sponsored - Like a Halloween Quueen Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *