GRÖNARE TIDER

Nu har jag äntligen fått inspiration till träning och hälsosam kost igen. Sedan dippen (inte chipsdip utan nederlaget) i våras har jag varken varit sugen att gå in på gymmet eller dricka en jäkla proteinshake till MEN nu är jag sugen igen. Jag har inte varit orolig, jag vet att inspirationen och energin kommer till mig när jag är redo. Nu har jag ätit extremt fritt i ett halvår och tränat endast några få gånger i månaden. Dock blir det ändring nu och ni kan följa förändringen i kategorin ”Träning, Mat & Hälsa”. Vi ses där!

lisa anckarman träning

You might also like

Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *