MATTA, FYRKANTIGA, ORANGEA

 

Skärmavbild 2015-01-14 kl. 17.26.33

Skärmavbild 2015-01-14 kl. 17.20.08

gelenaglar inspiration
Hanna på Beauty Barn gjorde ett superbra jobb med mina naglar. Jag bad om matta naglar i en stark färg och här är resultatet. Formen är dessutom fenomenal. 

Puh, jag kom precis hem från ett hårt gympass på EFCT. Jag kände mig stark under hela passet trots att jag inte kört så hårt på länge. Jag ser fram emot att spendera mer tid bland maskiner och vikter. I’m on fire!

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - UVI Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *