MATTA, FYRKANTIGA, ORANGEA

 

Skärmavbild 2015-01-14 kl. 17.26.33

Skärmavbild 2015-01-14 kl. 17.20.08

gelenaglar inspiration
Hanna på Beauty Barn gjorde ett superbra jobb med mina naglar. Jag bad om matta naglar i en stark färg och här är resultatet. Formen är dessutom fenomenal. 

Puh, jag kom precis hem från ett hårt gympass på EFCT. Jag kände mig stark under hela passet trots att jag inte kört så hårt på länge. Jag ser fram emot att spendera mer tid bland maskiner och vikter. I’m on fire!

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Keela - Tillbaka i Stockholm Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *