FREDAGS-FEELING

Skärmavbild 2015-01-16 kl. 11.25.37

Skärmavbild 2015-01-16 kl. 11.21.24

 

Nu ska jag och mina glittrande smycken ner på stan och besöka en salong som eventuellt ska göra laserbehandling på mig. Jag berättar mer när allt sätter igång. Efter konsultationen ska jag träffa Mike på stan och luncha innan vi drar till First Hotel på massage. Det är fredag idag kom jag just på. Det bättrar ju på humöret en smula. I helgen har jag INGENTING planerat. Helt sjukt, jag som alltid brukar ha något jobb eller möte. Vad ska jag göra med all min fritid? Känns ju helt suveränt. LALALALALAAA!

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - LACKAT OCH KLART We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste BYGISELA - GODMORGON MED DAY!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *