MORGONKONDITION

image

image

image

Drog mig upp ur sängen vid 8 imorse och gick till gymmet. Jag körde kondition och mage, favvokombo. Det är fantastiskt att jag fått motivationen tillbaka. Jag är stolt över mig!

Just nu ligger jag under täcket och dricker en proteindryck med vaniljsmak från Fitnessguru till frulle. Jag ska ligga kvar här ett tag tänkte jag och njuta av min träningsvärkiga kropp innan jag tar tag i dagen. Idag har jag både en konsultation inför laserbehandling, fiskspa och masssge inbokat. Nej, en kaffe på det här va hörrni.

You might also like

Keela - Efter regn kommer solsken? BYGISELA - JAG OCH MIN ÅNGEST - MITT I STOCKHOLM Keela - YUHU! Sponsored - Zalando @ Way out west Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Free spirit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *