MORGONKONDITION

image

image

image

Drog mig upp ur sängen vid 8 imorse och gick till gymmet. Jag körde kondition och mage, favvokombo. Det är fantastiskt att jag fått motivationen tillbaka. Jag är stolt över mig!

Just nu ligger jag under täcket och dricker en proteindryck med vaniljsmak från Fitnessguru till frulle. Jag ska ligga kvar här ett tag tänkte jag och njuta av min träningsvärkiga kropp innan jag tar tag i dagen. Idag har jag både en konsultation inför laserbehandling, fiskspa och masssge inbokat. Nej, en kaffe på det här va hörrni.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *