Du får 100kr rabatt om du uppger ”Lisa Anckarman” när du bokar fisk-spa hos ZoUL fram till sista mars.
Boka >HÄR<

fiskspa uppsala

taktil massage

En trappa ner hos First Hotel på Skolgatan 45 ligger ett spa. Jag och Mike har länge pratat om att gå på massage för att varva ner och unna våra hårt arbetande kroppar lite lyx. Vi bokade därför fiskspa och Taktil massage hos ZoUL. I varma, avkopplande lokaler blev vi väl omhändertagna av kvinnorna som arbetar på spa-avdelningen. Inredningen är asiatiskt inspirerad med mycket trädetaljer, växtlighet och liv.

Taktil massage utförs av Susanne som sägs ha Uppsalas mjukaste händer. Massagen är varsam och detaljrik. Varje finger och tå blir masserat. Under hela massagen, som är 70min, ligger man inlindad i duntäcke och varma handdukar. Jag somnade flera gånger medan Susanne svepte sina fingrar över kroppen. Efter massagen sa både jag och Mike att vi kände oss 100kg tyngre. Som att hela kroppen verkligen slappnade av. Jag berättade även för Susanne att hon gjorde mig så trygg under massagen, nästan som om hon var min mamma. Då svarade hon att det är väldigt vanligt att man tänker på en trygg person under massagen. Mike tänkte på sin farmor. Häftigt va?

Såhär står det om massagen på hemsidan:

Taktil Massage
Är du stressad, spänd, trött, har sömnsvårigheter, muskelspänningar, kroniska smärtor, fibromyalgi, reumatiska besvär eller behöver en stunds avkoppling. Då passar Taktil massage dig! Taktil massage är en mjuk massage som består av långsamma strykningar för att stimulera hudens beröringsreceptorer i syfte att kroppen ska producera oxytocin – som är kroppens eget lugn- och ro hormon. Massagen är förordnad av socialstyrelsen och används inom hälso- och sjukvården.
Pris 70 min, 595:-

När Mike fick massage satt jag i fisk-spa följt av fotmassage. Fisk-spa är någonting jag aldrig testat och det var verkligen över förväntan. Så fort jag stoppade ner fötterna i vattnet sög sig fiskarna hungrigt fast. Det kittlas ju såklart, men inte sådär förfärligt mycket som man skulle kunna tänka sig. Och man vänjer sig efter några sekunder. Fiskarna äter död hud och avger även ett ämne från munnen som är läkande och vårdande. Fötterna blir silkeslena och fiskarna blir mätta. Efter ca 20 min i akvariet var det dags för fotmassage. Jag fick slå mig ner i en mysig hänggunga, placera fötterna i en uppvärmd vetesäckspåse och serverades citronvatten innan Zara masserade mina fötter.

Såhär står det om fisk-spa på hemsidan:

Fish SPA 
Fish SPA behandling för dina fötter, avslutas med en lätt fotmassage. Vi har plats för 1-8 personer samtidigt.
Räkna dock med längre tid om ni är fler än 4 personer.
Pris totalt ca 50 min, 480:-/pers (mina läsare har alltså 100kr rabatt på detta pris om man uppger mitt namn).

Skärmavbild 2015-01-18 kl. 13.12.47

Skärmavbild 2015-01-18 kl. 12.58.52

Skärmavbild 2015-01-18 kl. 12.59.39

Skärmavbild 2015-01-18 kl. 13.00.44

Skärmavbild 2015-01-18 kl. 13.01.16

Skärmavbild 2015-01-18 kl. 13.01.55

 Mina fötter är i skrivande stund bebismjuka. Så härligt!

Kom till ZoUL’s hemsida HÄR. 

Posted in: Rabatter & REA

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande
  • Zara Bejmyr

    Tack fina Lisa och Mike för att ni kom till vår exotiska oas. Hoppas ni fick en skön vila med taktil massage, ett antal fiskar och fotmassage.
    Varmt välkomna åter! ZoUL-gänget och Anteia Massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *