MÅNDAGSMÖTEN

Lisa_outfit_Webb-7033Foto: Melodi Roohi

God morgon!

Idag har jag fullt upp med möten från 11 – 17. Jag ska först förbi Kaveh på Birger Jarl och diskutera ett uppträdande senare denna månad. Om allt går enligt planerna så kommer Phantoms göra ett minnesvärt gästspel innanför kravallstängsel. Efter det ska jag vidare till Rådhuset och träffa bossen Gunilla för lite jobbsnack. Det ser jag verkligen fram emot. Rådhuset är duktiga på att se utvecklingsmöjligheter! Där finns det alltid driv när det gäller business. Sist men inte minst ska jag träffa grundaren till klädföretaget Sophies Closet. Jag har hjälpt henne tidigare att koreografera en modevisning och nu ska vi kika på om jag ska hjälpa henne med företagets sociala medier. Det kommer bli en givande dag med andra ord. Jag älskar att jobba för mig själv!

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Caroline Roxy - Bangs Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Hedda Dibinger - RS_____2 Caroline Roxy - The Parlour Keela - Resa bokad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *