MÅNDAGSMÖTEN

Lisa_outfit_Webb-7033Foto: Melodi Roohi

God morgon!

Idag har jag fullt upp med möten från 11 – 17. Jag ska först förbi Kaveh på Birger Jarl och diskutera ett uppträdande senare denna månad. Om allt går enligt planerna så kommer Phantoms göra ett minnesvärt gästspel innanför kravallstängsel. Efter det ska jag vidare till Rådhuset och träffa bossen Gunilla för lite jobbsnack. Det ser jag verkligen fram emot. Rådhuset är duktiga på att se utvecklingsmöjligheter! Där finns det alltid driv när det gäller business. Sist men inte minst ska jag träffa grundaren till klädföretaget Sophies Closet. Jag har hjälpt henne tidigare att koreografera en modevisning och nu ska vi kika på om jag ska hjälpa henne med företagets sociala medier. Det kommer bli en givande dag med andra ord. Jag älskar att jobba för mig själv!

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *