10937421_10152589909795913_843864123_n

Just nu har jag en tävling på min instagram, >Lices.se<, där nu kan vinna riktigt schyssta prylar från Marc by Marc Jacobs. Tävlingen är i samarbete med Uppsalas bästa modegalleria Rådhuset. Om ni vill vinna någonting i bilden under så kan ni delta i tävlingen HÄR. 

Vinnaren utses söndag 25/1 och kontaktas via Instagramtjänsten Direct. 

LYCKA TILL

_______________________

ps. Ni har alltid 10% rabatt på hela Rådhusets sortiment när ni nämner Lisa Anckarman i kassan. Puss!

Posted in: Tävlingar

You might also like

Caroline Roxy - LA road trip BYGISELA - WATCH THIS Caroline Roxy - Live life to the fullest Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Bangerhead - 20% rea We Are One - DET HÄR FÅR DU INTE MISSA: KEDJORNAS IT-PLAGG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *