TA MED SIG JOBBET DIT MAN VILL

macbook

Skärmavbild 2015-01-23 kl. 11.42.42

Skärmavbild 2015-01-23 kl. 11.41.55

Jag har precis städat upp efter gårdagens öl-och-spelkväll här på landet med några vänner. Vi är i mina föräldrars hus i Öregrund och mamma har gjort det så fint här så man vågar knappt röra sig. Hon är så duktig och driven. En av mina största inspirationskällor i livet. Fina Mammlan.

Just nu sitter jag som på bilden ovan och skriver till er. Mike är ofta paparazzi-fotograf och tar bilder när jag är helt ofixad så nu kan ni få en helt realistisk bild av min morgon. Det är alltså honom ni ska tacka för många av bilderna ni sett på senare tid.

Morgonjobb: Jag har kollat mailen och återkopplat till lite företag om samarbeten och så. Det är ju fredag idag och alla kontor är öppna som vanligt, det är bara jag som åkt till ny ort med vänner som om jag hade semester, men jag kan inte vara helt ledig för det. Däremot känner jag mig, precis som jag skrev på instagram (>Lices.se<), väldigt priviligerad som kan sitta i detta idylliska snölandskap, dricka morgonkaffe med min pojkvän och jobba samtidigt.

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - Hej där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *