MALVA 12ÅR

Nu är jag hemma igen efter att ha överraskat härliga Malva på hennes födelsedagsfest. Det var så lyckat och som tur var fick jag allt på film så ni ska få se det senare. Först var jag faktiskt lite nervös. Det känns ju lite konstigt att jag är ett överraskningsmoment. Men Malva blev så himla glad att se mig så det gick hur bra som helst.

lisa anckarman Titta, hela födelsedagsgänget och jag!

Skärmavbild 2015-01-25 kl. 17.53.56
Jag och fina Malva som fyllde 12år.

Skärmavbild 2015-01-25 kl. 17.53.29
Mitt nya hår sitter fast med clips och kommer från löshårsmärket Ribella. Clipsen är färdigfärgade när man får hem dom. Supersmidigt och det sliter dessutom inte på håret.

Kom till clipsen hos Ribella HÄR.

Skärmavbild 2015-01-25 kl. 17.47.24När jag kom till födelsedagsfesten så visade jag hur man lägger en lätt vardagssminkning och lockade även några av tjejernas hår med plattång. Här är ev av produkterna jag tipsade om. Det är en spray som man har i håret innan man stylar det, gärna när man fönar. Det ger håret mycket struktur och skyddar även mot värme. Kom till Blowdry by Lernberger Stafsing HÄR. 

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *