CHVNEL BOMBER

chanel bomber

Skärmavbild 2015-01-25 kl. 18.24.08

Skärmavbild 2015-01-25 kl. 18.22.14

Bombarjackan från Modekungen har äntligen fått boa in sig i min gigantiska jackgarderob. Jag måste verkligen sälja av några jackor snart för att få plats med nya, det blir en vårjackebloppis i bloggen snart. Den här svarta bomberjackan är bland det snyggaste jag haft på mig. Med stora, kaxiga tryck och dessutom en orange insida (så snyggt att vika upp ärmarna) får den mig att känna mig snygg från top till tå. Det är en killjacka i Onesize som sitter snyggt både på mig  (som har S) och på Mike (som har M).

Kom till den Chanelinspirerade jackan på Modekungen >HÄR<

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - Tom ford glasses
  • Sana

    Hej Lisa!
    Skickade denna kommmentar för några dagar sen. Finns det möjlighet att få svar?

    Hej finaste Lisa! Måste bara få fråga dig om du skulle kunna fråga din vän Mikaela (Oslo) vad hon har för modell(nr) på hennes Ray ban solglasögon (vill jag minnas att det var) såg nån bild på henne för någon dag sen där hon hade dessa på sig och jag tyckte de var så snygga. /Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *