DET ÄR JAG VÄRD

Hej finisar. Sorry att bloggen låg nere igår och att vissa bilder inte visas just nu. Det är något krångel med alla bloggar på Covety för tillfället.

Gårdagen var, som ni förstår på mitt förra inlägg, helt fenomenal! Jag köpte så mycket fint som jag ska visa er. Utöver Adidasbyxorna så haffade jag bl.a ett Nike-set att träna i. Det finns verkligen ingen bättre träningsmotivation än att köpa snygga träningskläder. Jag ville gå till gymmet vid midnatt igår när vi kom hem. Men istället kollade vi på Dum Dummare och drack Cola light – det gick hem det med.

Idag ska jag jobba av lite av det jag inte hann igår när jag glassade i Stockholm. Sedan ska jag gå till Footish och unna mig ett par skor. Det är jag värd.

Skärmavbild 2015-01-26 kl. 18.31.17

PUSS PÅ ER!

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *