FRÄLST I YOGA

Jag sitter i skrivande stund och rider ut ett fruk-tan-svärt sockersug (äter rent i veckorna sedan två veckor tillbaka och min kropp har minst sagt vant sig) trots att jag precis hällt i mig nästan ett helt paket osockrade kokosbitar. Man skulle ju kunna tro att jag skulle sitta och må dåligt nu. Men nej, jag mår så fruk-tan-svärt bra istället. Jag har nämligen varit på Body Balance (Yoga) idag och jag är helt frälst. Jag säger som Janice i Vänner ”Oh. May. Gawd.”. Under passet gjorde vi massor av olika stretchövningar som inte kändes särskilt jobbigt alls, bara bra, och efter var jag så trött så jag knappt kunde gå. Hur är det möjligt? Jag sitter liksom just nu och har början till en fantastisk träningsvärk i ryggen efter att ha stått i olika starka positioner. Kamelen och hunden och gud vet vad. Allt kändes så rätt. Min kropp var nöjd hela tiden och jag kände mig så kraftfull och säker. Det kändes som att jag uppskattade hela mitt liv, stretchade alla leder och körde ett stenhårt träningspass på samma gång.     Som sagt – Frälst.

yoga pose

 

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *