NIKE & CHOKLAD

nike cupcake

Nike
Liknande Nike Air Force 1 (här).

Heeelleo. Nää, den fantastiska choklad-dröm-muffinsen är inte min. Jag har köpt den till Sanna på jobbet som fyller 24. Jag sitter och njuter av lunchkaffet istället. Och av mina nya sneakers. Perfekta att plöja genom slask och smuts och sedan bara torka av. Jag har tröttnat på att hoppa mellan vattenpölarna med mina neongula.

Ni glömmer väl inte tävlingen ett inlägg ner där ni kan vinna en WANG-tröja från Biskopsgården och dessutom vara med och rädda miljön!

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Bangerhead - 20% rea Josephine Qvist - NEW IN FROM GUCCI Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - LACKAT OCH KLART We Are One - En bit av Frankrike: Egoiste BYGISELA - GODMORGON MED DAY!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *