NIKE & CHOKLAD

nike cupcake

Nike
Liknande Nike Air Force 1 (här).

Heeelleo. Nää, den fantastiska choklad-dröm-muffinsen är inte min. Jag har köpt den till Sanna på jobbet som fyller 24. Jag sitter och njuter av lunchkaffet istället. Och av mina nya sneakers. Perfekta att plöja genom slask och smuts och sedan bara torka av. Jag har tröttnat på att hoppa mellan vattenpölarna med mina neongula.

Ni glömmer väl inte tävlingen ett inlägg ner där ni kan vinna en WANG-tröja från Biskopsgården och dessutom vara med och rädda miljön!

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *