CARIN WESTER FRÅN RÅDHUSET

carin wester

Skärmavbild 2015-02-02 kl. 12.12.49

Skärmavbild 2015-02-02 kl. 12.12.42

Jacka – Carin Wester / Rådhuset
Bor du inte i Uppsala? Då kan du hitta jackan HÄR

När jag provade denna fantastiska jacka på Rådhusets 50% REA så kunde jag inte gå ut ur butiken utan den. Det är en lite längre bomber-modell som känns så rätt. Den snyggar till vilken vardags-outfit som helst och är en perfekt lite varmare jacka när man vill vara mer uppklädd på vintern. Vilket är svårt att hitta när man ska gå på events och liknande nu när det är så himla kallt. Jag är så nöjd!

Rådhuset har just nu, som sagt, en stor REA. Vissa produkter, exempelvis från Marc Jacobs, säljs ut för 70%. Dessutom har ni alltid 10% rabatt på ej nedsatta varor på Rådhuset om ni nämner mitt namn i kassan. Trevlig shopping!

____ ________________ ____

Vinnaren av WANG-tshirten är kontaktad via mail.
Tack alla som var med och tävlade. Tillsammans skapar vi en bättre miljö!

Vill du också skriva under för Green Peace och Save the Arctic ? Gör det HÄR. 

Posted in: Mode, Rabatter & REA

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *