SMINKJOBB FÖR SUNDAY

Idag är det dags för den där inspelningen som jag pratade om förra veckan. Efter mötet med regissören, Josef på Sunday AB, hade vi kommit fram till en känsla, musik och stil som passade oss alla tre. Modellen är som sagt min lillasyster Sofi som kommer göra ett fantastiskt jobb, det är jag säker på. Det ska bli kul att arbeta kreativt med smink och hår igen. Det var ett tag sedan. Filmen kommer hamna på hans hemsida som ett exempel på hur man kan ljussätta, styla och klippa en modeshoot.

Men först: Lunch med morfar på Landings. 

smink

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *