VARGHONA PÅ MÖTE

(null)

Nu äntligen sitter jag på tåget. Det har varit kaos på centralen. Människor blir som förrymda hönor när tågen inte går från rätt spår i rätt tid. Ganska komiskt att se på.

Jag sitter på tåget med ett leende. Mer som en varg efter en lyckad jakt än en förvirrad fågel. Ett försenat tåg från spår 4 kan inte dra ner mig. Jag har nämligen haft ett superlyckat möte med en väldigt driven och proffsig man från England. Vårt samarbete kommer börja med en megasnygg video med Sveriges vackraste kvinnor och sluta med någonting som Stockholm aldrig skådat. Jag är så pepp!!

Posted in: Mitt Liv, Personligt

You might also like

BYGISELA - TODAYS BRUNCH Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - LÅG DÄR MED FIFFIN I VÄDRET Josephine Qvist - ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST Josephine Qvist - ATT KUNNA VARA SIG SJÄLV Sponsored - Dagens mest populära kampanjer
  • Stressen själv

    Hej Lisa! Fantastiskt bra och inspirerande blogg vill jag börja med och säga!

    Jag har under de senaste åren sätt på din blogg hur du tipsar om snygga studentklänningar men det har aldrig riktigt varit min tur att redan kolla runt på studentklänningar förens iår då jag tar studenten om endast 4 månader och hatar att inte vara ute i tid, och har inte hittat något ”WOW” objekt när jag kollat runt!! Så snälla Lisa, skulle inte du kunna hjälpa mig och troligtvis andra stressade student läsare !? /stressad läsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *