PREMIÄR & NORGERESA

F

ICKY

Hello finingar!!

Jag sitter med ett glas rött, lyssnar på Chris Brown och har precis bokat en resa till Norge imorgonbitti. Lite smått ogenomtänkt eftersom jag och Mike ska på JuicyPlays premiär idag och säkerligen kommer vara allt annat än pigga imorgon. Men vad sjutton, livet.

Vi ska som sagt på premiär ikväll. Juicyplay. Det är en ny kändis- och nöjesportal. Ellen Bergström och Kristian Täljeblad leder kvällen så det kan ju bara bli bra.

 

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - IDAG SKA JAG RIDA!! Sponsored - Zalando @ Way out west Keela - ...När andra är Tumblr, Paulina Danielsson - Soalrium som är mindre skadligt för huden. Josephine Qvist - MALMÖ FESTIVAL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *