PREMIÄR & NORGERESA

F

ICKY

Hello finingar!!

Jag sitter med ett glas rött, lyssnar på Chris Brown och har precis bokat en resa till Norge imorgonbitti. Lite smått ogenomtänkt eftersom jag och Mike ska på JuicyPlays premiär idag och säkerligen kommer vara allt annat än pigga imorgon. Men vad sjutton, livet.

Vi ska som sagt på premiär ikväll. Juicyplay. Det är en ny kändis- och nöjesportal. Ellen Bergström och Kristian Täljeblad leder kvällen så det kan ju bara bli bra.

 

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *