BTS VIDEOINSPELNING HOS SUNDAY

Före & Efter 

före och efter smink

s 2015-02-06 kl. 16.00.57

bts

josef sunday

sundayab

sunda modell

sofi anckarman modell

 

Här är några fina bilder från inspelningen hos Sunday i veckan. Sofi var en sådan stjärna, så fantastiskt vacker och duktig fast hon bara är 15år. Jag ser så otroligt mycket fram emot resultatet som kommer ligga på Sundays nya hemsida. Det är så roligt med rörlig bild, allt blir så snyggt och proffsigt med rätt utrustning. Jag har lite idéer på att göra en inspelning själv snart också och göra en grej till bloggen. Jag ska bra se om det är möjligt.

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Keela - Tillbaka i Stockholm Sponsored - Get your Glossybox today! We Are One - WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE We Are One - Krönika: Rätt tjej på fel plats Sponsored - Bangerhead - 20% rea Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *