HÅRBORTTAGNING I UPPSALA

Ni som följt mig ett tag vet att jag provade på att ta bort håret under armarna med IPL utan större framgång förra året. Idag kl 16 ska jag testa på en ny salong med ny teknik. Jag håller tummarna för att detta går bättre.

Royal SPA i Uppsala ska med ny uppdaterat Cellox-10 göra en rad behandlingar för att ta bort oönskad hårväxt i armhålorna. Behandlingen ska vara väldigt snabb och effektiv. Hårborttagning med IPL har varit förknippad med risk för brännskador, smärta (någonting jag upplevde sist) och pigmentförändringar. Med Cellox-10 är det nästintill 0-risk för brännskador och pigmentförändringar. Behandlingen är smärtfri! Även mörkhyade människor kan behandlas med Cellox-10 utan risk. Med cellox kan man också ta bort små blodkärl, pigmentfläckar samt hudföryngra.

Det ska bli spännande att testa och jag håller er uppdaterade!

hårborttagning uppsala

 

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - SOMMAR I SKJORTA OCH JEANS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo Josephine Qvist - HELP & DINNER AT AN AMAZING PLACE Josephine Qvist - LET'S DO THIS IBIZA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *