INFÖR ALLA HJÄRTANS DAG

Nu är vi i full gång att fixa Valentines-eventet som börjar om två timmar här på Blogfames fina takvåning. Snart strömmar bloggtjejerna in och får mumsa i sig jordgubbar doppade i choklad, cupcakes från B3Cakees och välja ut rosa spetsunderkläder från Cubus till Alla hjärtans dag.

alla hjärtans dag

Skärmavbild 2015-02-12 kl. 14.57.34

Skärmavbild 2015-02-12 kl. 14.58.11

Har du en blogg och vill du bli medlem på Blogfame för att tjäna pengar på dina inlägg,
få bättre kontakt med annonsörer och få chansen att gå på roliga events?
Bli medlem hos Blogfame HÄR. 

Posted in: Events

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - MER PALJETTER TILL GARDEROBEN:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *