JAG GÅR DIT VINDEN FÖR MIG

Jag sitter på pendeln mot Spånga. Där ska jag hämta rosa cupcakes till Valentines-eventet ikväll. Det är mitt första event jag anordnat för Blogfame och det känns riktigt bra. Jag har fått ett fantastiskt stöd av mina kollegor och bra kontakt med sponsorer och PR-byråer. Jag är så glad!

Jag var ingen stjärnelev i skolan. Jag har alltid haft lite svårt att läsa snabbt, för att inte tala om matematiken. Att plugga vidare är ingen lösning för mig. Min väg är kontakt med människor, entusiasm och nya ideér. Jag känner mig duktig, orädd och tacksam när det kommer till detta. Mina föräldrar har alltid gett mig samma råd som Gammelmor Pilrot i Pocahontas: Gå dit vinden för dig.
Det har tagit mig dit jag är nu. Account manager och egenföretagare i mina neongula Nikes, på väg mot mitt första event.

(null)

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Caroline Roxy - Fresh face Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *