BLOGGMÖTE MED LOVELIZ

Skärmavbild 2015-02-13 kl. 13.29.36

Skärmavbild 2015-02-13 kl. 13.32.06

Skärmavbild 2015-02-13 kl. 13.31.39

Idag har jag lärt Lizelott, eller LoveLiz som hon heter i bloggen, eller Liiiiz som jag kallar henne, att använda Blogfame. Det är så roligt att introducera för bloggare för nästan alla utbrister ”VA?! Är det så här enkelt. Varför har jag inte använd detta tidigare?”. Det är så härlig att göra folk glada. Fy sjutton, vad jag älskar det. Jag är helt upp i varv nu. Nepp, back to work! FREEEDAG LALALALA

Vill du läsa om vad vi på Blogfame håller på med? Kika in Blogfame-bloggen HÄR. 

Posted in: Personligt

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Caroline Roxy - Fresh face Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *