Hej Lisa! Fantastiskt bra och inspirerande blogg vill jag börja med och säga! 

Jag har under de senaste åren sätt på din blogg hur du tipsar om snygga studentklänningar men det har aldrig riktigt varit min tur att redan kolla runt på studentklänningar förens iår då jag tar studenten om endast 4 månader och hatar att inte vara ute i tid, och har inte hittat något ”WOW” objekt när jag kollat runt!! Så snälla Lisa, skulle inte du kunna hjälpa mig och troligtvis andra stressade student läsare !? /stressad läsare

Hej, fina du och tack för dina söta ord! Jag blir så glad. 

Här är några favoriter från webshoppar jag kikat runt på. Ärligt talat är jag ledsen att jag inte hade en snyggare studentklänning. Det är en av dom roligaste och viktigaste dagarna i livet. Unna er!! 

Klickbara siffror:  1 / 2 /  / 4 /  5  /  6  /  7  /  8 

 

Vill du ha hjälp med smink på din studentdag? Maila mig på: [email protected] så bokar jag in dig.
Bokningarna har börjar rulla in så vänta inte till sista sekund. 

Kram L

Posted in: Mode

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Caroline Roxy - Fresh face Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *