VA KLAGAR JAG FÖR??

(null)

Sitter på tåget. Imorse var jag, ursäkta mitt dåliga språk, skittrött. Jag låg kvar i sängen tills det var 10 (!) minuter kvar tills jag skulle gå till tåget. Vilket alltid resulterar i att man ångrar sig. Jaja, jag är bra på att finna mig i situationer, även om tom mage och en osminkad hy inte är mitt absolut bästa.

Nu ska jag till kontoret i alla fall. Där mår jag väldigt bra. Igår hade jag möte med Bianca Ingrosso och idag Lizelotte Sjölander. Va klagar jag för?? Jag är ju för sjutton bortskämd.

You might also like

Elin Hagberg - Hemdesigners Caroline Roxy - Portfolio Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Ö Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *