VA KLAGAR JAG FÖR??

(null)

Sitter på tåget. Imorse var jag, ursäkta mitt dåliga språk, skittrött. Jag låg kvar i sängen tills det var 10 (!) minuter kvar tills jag skulle gå till tåget. Vilket alltid resulterar i att man ångrar sig. Jaja, jag är bra på att finna mig i situationer, även om tom mage och en osminkad hy inte är mitt absolut bästa.

Nu ska jag till kontoret i alla fall. Där mår jag väldigt bra. Igår hade jag möte med Bianca Ingrosso och idag Lizelotte Sjölander. Va klagar jag för?? Jag är ju för sjutton bortskämd.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *